vrijdag 1 juni 2018

PEUTER gezocht KORTFILM Breda

Wij maken een non-dialogue kortfilm voor de onze opleiding in Breda. 

Het verhaal gaat over een koppel waarvan de vrouw moeite heeft met zwanger worden, waardoor ze uiteindelijk in een zeer slechte mentale staat terechtkomt. Haar man weet niet hoe hij daar mee moet omgaan en maakt dan een drastisch besluit om zijn vrouw weer gelukkig te maken.

Type
studentenproductie

Lokatie
Breda

Omschrijving
We zijn op zoek naar een peuter van rond de 2 jaar voor een belangrijke rol in de film. Het maakt niet uit of het een jongen of een meisje is. 

Periode
De filmdagen zijn op dinsdag 5 Juni en woensdag 6 Juni. Er is één dag scène voor het kindje en één avond scène. Het kan eventueel op 1 dag gedaan worden als dat nodig zou zijn. 

Wat bieden wij?
Het is een vrijwillig project, maar daar krijgt u wel 1 of 2 leuke dagen voor terug. De reiskosten naar Breda zullen wel worden vergoed. 

Reageren / meer informatie
Als het u leuk lijkt om dit samen met uw kindje mee te maken als een leuke herinnering voor later of een interessante ervaring, laat het ons dan alstublieft weten door een mail te sturen naar louisewichman1997@gmail.com of WhitePicketFence4@hotmail.com !

Hoop snel wat te horen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...