vrijdag 15 juni 2018

TIENER MET OPA OF OMA GEZOCHT!

Voor een YouTube kanaal zijn wij opzoek naar tieners tussen 15-19 jaar. Heb jij een vriend/vriendin - dochter of zoon die het verdient om verrast te worden? Iemand die spontaan, enthousiast en vriendelijk is? Wij gaan deze tiener namelijk een superleuke dag bezorgen! Het is de bedoeling dat de video een grote verassing wordt. Dus mocht iemand te binnen schieten, hij of zij mag het nog niet weten!

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam en omstreken

Omschrijving
Voor deze aflevering ben ik op zoek naar een modieuze tiener die een goede relatie met haar opa of oma heeft. Wij gaan hem of haar namelijk een prachtige make over geven! Wij zullen er voor zorgen dat zij er prachtig uit zien. Om vervolgens samen een mooie foto in de studio te maken. 

Periode
22 juni 

Wat bieden wij?
Wat wij bieden is een superleuke dag waarbij de onkosten vergoed (reiskosten en lunch) worden. En natuurlijk een ervaring om nooit meer te vergeten! 

Reageren / meer informatie
Ken jij iemand die deze prachtige dag verdiend? Die wel eens verrast mag worden? Stuur dan een mailtje naar daan.geuke@yune.nl met de volgende gegevens:

- je contactgegevens (graag met mobiele telefoonnummer!) 
- een foto van degene die verrast mag worden + leeftijd
- woonplaats
- Een kleine beschrijving over de kandidaat (gekke hobby's, dromen, hoogte punten, groot fan van? etc.)

Of bel naar 0651155516 om direct iemand aan de lijn te krijgen.

Ik zal zsm contact met je opnemen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...