dinsdag 31 juli 2018

Acteur/Actrice speelleeftijd 30-45

Voor een videoproductie ter promotie van dynamische lockerblokken zijn wij op zoek naar 2 acteurs of actrices (dit bepalen wij op basis van wat ons een goede combinatie lijkt) voor vrijdag 3 augustus. De acteurs zullen de rol van ziekenhuis verpleging op zich nemen. Acteerwerk bestaat uit het verrichten van dagelijkse handelingen binnen een kantoor- en ziekenhuisomgeving. Er is geen tekst voor de acteurs.

Type
professionele productie

Lokatie
Rotterdam

Omschrijving
Mannelijke of vrouwelijke edelfigurant/beginnend acteur, met enige ervaring en met een speelleeftijd tussen de 30 en 45 jaar.
In bezit van eigen pak/mantelpak. 

Periode
De draaidag zal op vrijdag 3 augustus 2018 zijn, de locatie in de buurt van Rotterdam. Zorg er dus voor dat je de héle dag beschikbaar bent. 

Wat bieden wij?
Marktconforme vergoeding
Reiskostenvergoeding 

Reageren / meer informatie
Kun jij a.s. vrijdag en lijkt het je leuk om mee te werken? Stuur dan een mailtje met de titel: "Casting Ziekenhuis" naar arne@zoomworks.nl
Stuur in ieder geval één of meerdere recente headshots mee en een LINKJE naar een portfolio website/showreel. A.u.b. geen WeTransfer/OneDrive links waarbij er nog dingen gedownload moeten worden.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SKATERS 10/14 JAAR GEZOCHT

Voor mijn nieuwe korte art house film ben ik zoekende naar een jongens en meisjes van tussen de 10/14 jaar die goed kunnen skaten en wat act...