2 Acteurs voor videoclip Hercules

Voor een toelating (productie aan de Nederlandse Filmacademie) produceer ik samen met een paar klasgenoten een videoclip op het lied 'Hercules'. In de video clip gaat het over een jongen die bang is voor contact met mensen, hij overwint die angst door een theatergroep op te zoeken. Door middel van de theater knecht komt hij in aanraking met de groep en staat zijn leven ondersteboven.

Type
studentenproductie

Lokatie
Amersfoort

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste heren die ons graag zouden willen helpen met dit project. We zoeken naar een jongen met blond haar, die rond de 18 jaar en niet te groot is. Dit is onze eerste hoofdrol. Daarnaast zijn we ook opzoek naar en oudere jongen, die rond de 20 jaar is, met een lieve uitstraling. Dit is onze tweede hoofdrol. 

Periode
Wij willen gaan draaien op maandag 4 februari in Amersfoort (Utrecht). Dit zal de hele dag kunnen duren (9 uur tot 21 uur). 

Wat bieden wij?
Naast een leuke ervaring, bieden wij iedereen drinken, snacks, en een lunch aan (en mochten we tot laat door gaan, ook avondeten). En natuurlijk jou naam in de aftiteling ;) 

Reageren / meer informatie
Intresse? Je kan mij mailen naar sophiejonker01@gmail.com.
Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video