Limburgse acteur gezocht! (man, 45-60 jr)

Feniks, is de afstudeerfilm van regisseur Laurens Zautsen, een poëtische tragikomedie die voornamelijk in Zuid-Limburg afspeelt.

Wanneer Felix, een overspannen modestudent naar zijn ouderlijk huis afreist, als laatste poging om zijn ontwerp af te maken, confronteert het gedrag van zijn manisch-depressieve moeder Debbie, hem met zijn eigen gebrek aan zelfcompassie.

We zijn opzoek naar iemand voor de rol van Jos (50), vriend van Debbie, een echte Limburger, rookt shaggies en smeed ijzeren hartjes als tuindecoratie voor anderen.

Type
studentenproductie

Lokatie
Limburg

Omschrijving
Voor de HKU afstudeerfilm Feniks, zijn wij opzoek naar een mannelijk acteur van rond de 50, het liefst iemand die echt uit Limburg komt, of feilloos Limburgs accent kan.

 

Periode
Ongeveer 4 draaidagen in de laatste week van maart of eerste week van april. 

Wat bieden wij?
Helaas geen budget voor vergoeding aanwezig, wel een mooie rol in een afstudeerfilm, met (semi)professionele cast en crew, reiskostenvergoeding, catering, verblijf en evt. overnachting, en hopelijk vertoning op het NFF 2019. 

Reageren / meer informatie
Bij vragen of wil je meer informatie over de film, stuur dan een mailtje naar meggygerritsen@gmail.com of feniksdefilm@gmail.com 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video