SPOED MAN 50+ gezocht voor korte film

Wij zijn Filmstudenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). We zitten in het 2e jaar en momenteel maken we een korte speelfilm van 10 minuten.

Synopsis:
Afgeschermd van de maatschappij hebben Kay (50-70) en Anne (50-70) een leefomgeving gecreƫerd, midden in de natuur waar ze alles hebben wat hun hartje begeert. Beide zijn ze schrijvers en vullen ze elkaar aan. De liefde van Kay en Anne naar elkaar staat voorop in alle keuzes die ze maken. Anne neemt het voortouw en Kay volgt. Totdat Anne overlijdt en Kay met zijn onvoorwaardelijke liefde overblijft. Hij moet afscheid nemen maar weet totaal niet hoe. Hij doet pogingen tot, maar komt erachter dat hij niet zonder zijn vrouw kan. Kay besluit achter zijn vrouw na te gaan en de dood te betreden. Samen zinken ze in het lokale meer naar de bodem.

Type
studentenproductie

Lokatie
Utrecht

Omschrijving
Voor de rol van Anne hebben wij al iemand gevonden. 
Wij zijn nog op zoek naar een man met een harde uitstraling. Het karakter heeft in de gevangenis gezeten en heeft een heel hectisch leven achter de rug.

Voor de film gaan we ook draaien in een zwembad. Het is dus ook belangrijk dat je comfortabel bent in het water. 

Periode
Het is erg kort dag maar wij hopen dat iemand nog tijd vrij heeft.

Periode
19, 20, 22 maart 

Wat bieden wij?
Wij bieden de reiskosten vergoeding, lunch, een leuk en leerzaam project met een nieuwe generatie filmmakers. Kortom heel veel plezier. Je bent vrij om je film te gebruiken voor je eigen portfolio. 

Reageren / meer informatie
Bij interesse kunt u mij mailen. 
marijntel@live.nl 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video