Acteurs en actrices gezocht voor anti pest trainingen

Pestpectief richt zich op het bestrijden van pesten in de klas. Door middel van het inzetten van virtual reality kan een docent getraind worden op het herkennen, erkennen en aanpakken van pestgedrag in de klas. Met een 360 graden camera wordt een klaslokaal met situaties nagebootst. De docent kan dan middels het dragen van een virtual reality bril midden in de ‘virtuele klas’ staan waarbij het observeren van ongewenst gedrag centraal staat.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Groningen

Omschrijving
kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar (of die door kunnen als kinderen van groep 7 en 8)

Kinderen die het leuk lijkt mee te werken aan video's tegen pesten


Kinderen die op de onderstaande datum tijd hebben 

Periode
De kennismaking/casting zal plaatsvinden op dinsdag 16 juli. We zullen op deze dag direct aan de slag gaan 360 graden video’s die je op een VR bril kan terugkijken om te wennen aan deze manier van filmen.

Opname dagen zullen plaatsvinden in week 34 (19 t/m 24 augustus). De exacte datum zal afhankelijk zijn van beschikbaarheid van de deelnemers.

Mocht je niet op de castingdag kunnen komen maar wel mee willen doen aan de opnames? stuur ons dan ook gerust een berichtje. 

Wat bieden wij?
Pesten is nog steeds een groot probleem op, 1 op de 10 leerlingen in op de basisschool geeft aan gepest te zijn. Pesten kan voor slachtoffers levenslange negatieve gevolgen met zich meebrengen. Pestpectief gaat hier door middel van nieuwe technieken handvatten voor leraren aanbieden en jij kan hier onderdeel van zijn! 

Reageren / meer informatie
Lijkt het je leuk om mee te werken of wil je graag meer informatie stuur gerust een mailtje naar marco@pestpectief.nl of bel naar 0621283703 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video