BIJROL/EDELFIGURANT GEZOCHT! 2 UUR WERK + KLEINE VERGOEDING

We gaan een videoclip schieten voor een nieuwe artiest in het hard-dance genre. De clip bestaat uit een verhaal met script en duur 2,5 minuut. Hiervoor zoeken we 2 bijrollen voor ongeveer 2 uur werk in de middag Alles wordt in één dag gefilmd (28 Juni). Hieronder het script:
CONCEPT
We zien een vrouw op verschillende plekken gedurende een dag in haar leven. In bed als ze wakker wordt, als ze op haar werk zit, in de auto, etc. Elke keer stuurt ze een bericht of kijkt ze op haar telefoon maar je ziet dat ze geen reactie krijgt van een man (je ziet een bepaalde naam in WhatsApp staan). Ook kijkt ze tussendoor naar foto’s van hen samen. Eenmaal thuis weer krijgt ze eindelijk een appje terug met iets in de trant van ‘Don’t contact me anymore’. Dan verandert de mindset van de vrouw van wanhopig naar woedend. De melodie begint en de vrouw schreeuwt het uit, en gooit gefrustreerd met voorwerpen door de kamer. Dan komt ze meer bij zinnen en je ziet haar vastberaden gefocust kijken op de rand van een bank. Dan naar de build-up van de track, waarin ze zich opmaakt en klaarmaakt. Ze ziet er sexy maar ook gevaarlijk uit. Uiteindelijk pakt ze een bijl en een jerrycan en gooit ze in haar auto. Dan komt de eerste drop en we volgen haar in haar auto. Toffe shots in een snelle edit. Dan bij de volgende break is ze aangekomen bij het huis van de man die ze net ziet uitstappen met een andere vrouw. De vrouw wordt extra boos en stapt uit, pakt de bijl en jerrycan, de build-up gaat naar een climax en wanneer de beat dropt begint ze de auto total loss te slaan. Ze gaat helemaal los en je ziet extreme woede. De man komt naar aan rennen en probeert haar te stoppen, maar de vrouw van de man houdt hem tegen. Uiteindelijk pakt ze ook de jerrycan met benzine en gooit het over de auto heen. De vrouw staat met een sigaret klaar terwijl het stel in paniek toe kijkt. Dan, aan het eind van de beat, gooit ze de lucifer op de auto en hij vliegt in de fik. Dit zie je niet op beeld, het laatste is dat er een sigaret naar beneden valt. Dit wordt gemixt met de beelden van de artiest, met dit keer projectie van vuur.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Oisterwijk

Omschrijving
Man (30-45) 
Vrouw (25-35) 

Periode
28 Juni in de middag 

Wat bieden wij?
Wij bieden een onkostenvergoeding + eventueel kleine bijdrage. Er is niet erg veel budget hiervoor. Nader overeen te komen met de actrice/acteur. 

Reageren / meer informatie
Bij interesse bel of app 0621653514. Of mail naar unifiredj@gmail.com. 
Grt. Sander 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video