Videoclip voor band Kiki van Deursen (Smeris, Bella Donna's)

Love the System is een elf-koppige tropical disco en funk formatie uit Nederland. Hun clips zijn absurdistisch, vrolijk en komisch. Dit is hun laatste project geweest: bit.do/LTSCLIP

Voor hun nieuwe single 'Doin '54' is de volgende clip bedacht:
Er rijdt een grote Amerikaanse pick-up door de nacht. Hij scheurt door het typisch Nederlandse landschap. Aan het stuur zitten de zangeressen in zwarte lakleren outfits (denk SinCity). Roze en blauw licht vult de auto, terwijl de dames een minimalistische choreo doen.

De auto rijdt verder, de lantarenpalen flitsen langs de auto, waar achtering de pick-up truck iets verborgen ligt onder een zeil. Één van de zangeressen speelt met een klein mes. Kortom: het ziet er allemaal glimmend en gevaarlijk uit.

Op een gegeven moment draait de camera richting de achterbank, daar zit de enorm guitige zanger van de band. Hij is hartstikke vrolijk een zakjes paprika wokkels aan het eten en aan het bewegen op de muziek. Hij is een belachelijk groot contrast met de dames op de voorbank. 

Gedurende de clip laat de zanger de zangeressen constant de auto aan de kant zetten, de ene keer is het om wat snoepies te halen bij het tankstation, een andere keer is het om door de drive-thru te gaan en vaak pikt hij ook lifters op. Die rijden dan een stukje mee, en spelen een korte scene met de zanger. De zangeressen houden zich hier van afzijdig. Zij zijn veel te cool voor het gegeit op de achterbank.

Aan het eind v.d. clip zetten de dames de auto stil onder een viaduct. Ze lopen naar de achterkant van de truck, waar nog steeds iets ligt onder een zeil. Ze grijpen het zeil en er ligt een man, vastgebonden aan zijn handen en voeten, en een rolkoffertje.

De dames sleuren de man uit de pick-up en snijden de touwen los. Een van de zangeressen grijpt het rolkoffertje en klikt het hendel open. Ze geeft de koffer aan de man. De man pakt zijn telefoon, geeft de dames vijf sterren op zijn Uber app en rent met zijn rolkoffertje achter hem aan de nacht in.

Eind.

Wij zoeken mensen van alle leeftijden, vormen, maten, achtergronden, whatever! Die als lifter zouden willen spelen.

De scenetjes zullen kort zijn, natuurlijk zonder dialoog (muziekvideo) maar je bent duidelijk in beeld en je krijgt de belofte van de regisseur dat je niet uit de clip gesneden zult worden.

Hopelijk zien we je snel op de set!

Anna van Werven

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Arnhem

Omschrijving
Alles en iedereen. Van de beste tot de slechtste acteur, actrice en alles ertussenin. De regisseur wil zich laten inspireren door de figuranten die zich aanmelden. Dus als jij een leuk idee hebt dan horen we het graag! 

Periode
Op 14 juli moet je beschikbaar zijn. Kan op elk moment vd dag.
Als je ook op 23 juli kunt is dat geweldig, we zullen dan in de nacht draaien. Als dit niet lukt, dan verzinnen we er wel wat op. Laat het je vooral niet tegenhouden om je op te geven! 

Wat bieden wij?
Reiskostenvergoeding en een rol in de clip. 

Reageren / meer informatie
Meer informatie over de band kunt u vinden op www.lovethesystem.nl
U kunt ook mailen naar info@lovethesystem.nl 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video