BORDSPEL PROMOVIDEO

Korte promotiefilm voor een bordspel over klimaatverandering, waarbij de acteurs niet zullen spreken. De kernwoorden van film zijn team building, plezier en motivatie. 

We nemen onze bordspel. Je/jullie zijn collega's van dezelfde organisatie, en zitten rond tafels in een vergadering zaal om de bordspel te spelen. Onze videograaf neem de video van je leuke spelervaring. 

Onze promo video gaat over wat de bordspel is voor en hoe het werkt, dus de footage is gebruikt in de promotievideo. De filmpje zal vooral verplaatst op onze website woorden. 

De locatie is binnen een vergadering zaal met 10-15 acteurs/actrices in totaal. Je spelt bordspel met andere deelnemers.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Amsterdam (dichtbij Centraal station)

Omschrijving
- Mannen & vrouwen: 20-55 jaar oud
- Je zal een medewerker spelen in een typische organisatie. Met een zakelijke uitstraling. Voorkeur voor mensens die bordspel leuk vinden. 
- Lees en spreekt Engels (de bordspel is nog steeds alleen in het Engels)
- Je bent bereid om te leren werken in een nieuwe entertainment
- Je kan een korte bordspel rule book alvast lezen 

Periode
De draaidag zal plaatsvinden op donderdag 15 augustus dichtbij Amsterdam Centraal station. Je zal ongeveer 2 uur nodig in 's middags op set zijn. 

Wat bieden wij?
Wij bieden €35 incl. btw voor 2 uur. We zijn een stichting met beperkt financiële vergoeding, maar uiteraard is er goede koffie/thee op de set, gezellige sfeer onderling en is het een geweldige ervaring! 

Reageren / meer informatie
Stuur foto en contact informatie (email en telefoonnummer). 
We hebben een groep mensen nodig en het is "first come, first serve". 
Dank je wel voor je interesse! 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video