FIGURANTEN GEZOCHT VOOR KUNSTPROJECT ‘DE DINSDAGAVONDEN’

‘De Dinsdagavonden’ is een kunstproject van Thijs Linssen (1987) dat gaat over de dinsdagavonden waarop hij doorgaans doet zaalvoetballen. Het project gaat over voetbal, vriendschap en samen ouder worden.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Arnhem

Omschrijving
Voor dit project is hij op zoek naar mannen van rond/tussen de leeftijd 40 en 50 jaar of die nog voor die leeftijd door kunnen. 

Uiterlijke eisen:
Geen gezichtshaar zoals een snor en/of een baard. 
Liever geen lang haar, anders de optie om dit in een goede knot te doen.

Wat wordt er van je verwacht:
Voor dit project worden er 3D-scans van je gezicht gemaakt in een bepaalde uitdrukking. Het scannen per gezicht en uitdrukking duurt ongeveer 1 minuut dus je moet een pose zo lang kunnen vasthouden. Mogelijk worden er ook van je armen en benen foto’s gemaakt. In totaal zal het een goed uur duren per persoon. Mogelijk wat langer.

Graag ontvangen we een recente foto van je gezicht en totaal. En mits mogelijk ook een gezichtsfoto van toen je ongeveer 20 jaar was (niet verplicht, wel gewenst)

Door je op te geven voor dit project geef je toestemming om de 3D scans en foto’s die gemaakt worden van jou en het beeldmateriaal dat daaruit volgt, in te zetten voor het project en PR doeleinden ten behoeve van het project en vertoningen hiervan. En neem je afstand van enig recht dat daaraan gekoppeld zit. 

Periode
Het scannen vindt plaats in Arnhem, locatie zal na de selectie worden doorgegeven. De tijd zal ook nog nader bepaalt worden maar het zal ergens in augustus en september plaats vinden. Hierin zijn we flexibel en kunnen dit plannen rondom jou agenda. 

Wat bieden wij?
Mogelijk een reisvergoeding als de reisafstand te groot is.
Verder een warm welkom en een leuk kijkje achter de schermen bij dit kunstproject. 

Reageren / meer informatie
Graag reageren middels deze site of via:
dedinsdagavonden@gmail.com

Daar kunt u ook meer informatie opvragen over het project. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video