ACTRICE GEZOCHT VOOR TRAINSTER ROL

 We zullen een online training gaan opnemen voor monteurs (e-learning). Deze training is speciaal bedoeld voor de installatiemonteur. Als monteur ben je het visitekaartje van je bedrijf. Je komt dagelijks bij de mensen thuis. Door het vakmanschap dat je laat zien, je gedrag en je communicatie laat je een bepaalde indruk bij de klant achter. Hoe zorg je nu dat een klant dik tevreden is over jouw bezoek? De e-learning die wij gaan opnemen neemt deze stappen met de kijker door.


De e-learning wordt gedeeld op een webpagina die beschikbaar is tijdens trainingen.

De opnames zullen zijn in een studio voor een greenscreen, er is geen autocue aanwezig dus tekst moet uit het hoofd worden geleerd. Het zijn korte scenes. Naar waarschijnlijkheid een halve dag duren.

Graag ontvangen we een showreel/voorbeeld video's van bewegend acteerbeeld.

Auditie:
''Zoals gezegd wordt een groot deel van je communicatie bepaald door de manier waarop je communiceert met je klant. Vriendelijk zijn, een open houding aannemen (iemand aankijken) en goed luisteren is enorm belangrijk.'' (Actrice kijkt in de camera)

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Arnhem en omstreken

Omschrijving
Vrouwelijke actrice rond de 35 jaar. Je moet geloofwaardig overkomen als trainster. Vrolijke, professionele en open uitstraling. Geen grote zichtbare tatoeages of piercings in het gezicht of nek.

Periode
Uitgangspunt 5 of 6 oktober.
Tweede optie is 12 of 13 november indien dit nodig is. Graag aangeven of je de tweede optie ook beschikbaar bent.

Wat bieden wij?
Dagtarief van 450 euro excl. reiskosten. Inclusief onbeperkte buy-out. Naar waarschijnlijkheid zullen de opnames een halve dag duren.

Reageren / meer informatie
Graag ontvangen we een showreel/voorbeeld video's van bewegend acteerbeeld. Voorkeur gaat uit naar een auditie.

Graag mailen naar jorieke@fourcorners.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video