FEATUREFILM DE STAAT

"De Staat" gaat over een gezin en een paar vrienden die iets ontdekken over een overheid en deze overheid komt erachter dat ze teveel weten en wil sporen wissen op welke manier dan ook. De beweging die rond het gezin ontstaat, verzet zich hiertegen en wil exposure geven aan wat ze hebben ontdekt. Dit leidt tot een groot avontuur met een einde wat niet geheel gesloten is laten we maar zeggen...
Deze feature film wordt tussen de anderhalf en twee uur. Veel acteurs hebben zich al aangemeld en zijn giga enthousiast over de verhaallijn.

Type
studentenproductie

Lokatie
Naarden

Omschrijving
Zowel de rol van altijd beschonken vader van het buurgezin, als de moeder van het buurgezin. Beiden qua salaris ooit omhoog gevallen bij gebrek aan gewicht en horen eigenlijk niet in de wat te dure buurt waar ze wonen.
De rol van opperbaas van de overheid ( liefst vanaf leeftijd 40). Hierbij zoeken we iemand met een keiharde uitstraling, meedogenloos en felle ogen.
Verder zoeken we figuranten voor schoolvulling, feestvulling (jong rond 14/15), museumvulling (gezinnen) en straatvulling.

Periode
nu, inclusief het jaar 2021 voor de totale filmproductie

Wat bieden wij?
een toptijd vol persoonlijke ontwikkeling, het maken van interessante connecties, het mogen meespelen in een prachtige feature film met diepgang en een goed verhaal.
Zodra de film succesvol wordt deelt iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming mee in het geluk en kunnen we een tweede en derde deel van de film overwegen.

Reageren / meer informatie
als u ons wilt bereiken kan dat via de e-mail of telefoon.


e-mail: cinematicindustries@gmail.com

telefoon: 0636087250 (appen en bellen mogelijk)

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video