Actrice gezocht voor commercial (rol; bloemist)

Geslacht: vrouw
Leeftijd: 17, 18, 19 (je moet overkomen als scholier/eerstejaars HBO student)
Vergoeding: €100,00 incl. reiskosten
Opname tijd: ongeveer 3 tot 4 uur maximaal.
Productiebedrijf: Million Miles
Locatie: Omgeving Deventer (Overijssel)
Draaidagen: maandag 07 december
Dialoog: Ja, twee zinnen in de camera

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Deventer

Omschrijving
Wij zijn opzoek naar een acteur of actrice met enige camera-ervaring. Wij produceren momenteel een korte promo/commercial voor een Hogeschool. In deze film zien we 5 toekomstige studenten. We volgen alle personages tijdens het uitoefenen van hun bijbaantje, hobby, passie of sport. In deze scène zie je een scholier met een bijbaantje bij een bloemist; ze werkt in een mooie bloemenwinkel en schikt een bosje bloemen. Ze kijkt in de camera en vertelt waarom ze graag wil studeren.

We zoeken iemand die op beeld echt overkomt als scholier/eerstejaars HBO student. Dus reacties van mensen die er ouder uitzien worden genegeerd. Opnames vinden plaats op 01 december en 08 december. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de locaties bepalen we op welke dag de opnames zullen plaatsvinden. Opnames duren maximaal 4 uur, maar waarschijnlijk iets korter.

Periode
Maandag 07 december, 09.00 - 12.00

Wat bieden wij?
Wij bieden een vergoeding/buy-out van €100,00. Ook mag je (na lancering bij de klant) de productie op je portfolio zetten, met bijbehorende BTS foto’s/video.

Reageren / meer informatie
Hoe reageren?
Stuur een email met foto’s, filmportfolio (liefst met een gesproken tekst) en je beschikbaarheid naar figuranten@millionmiles.nl. Doe dit vóór woensdag 02 december.

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video