MANNEN GEZOCHT VOOR VIDEOCLIP

 Voor de 2e videoclip van zangeres Abee zijn wij op zoek naar mannen in de leeftijdscategorie 20-30 jaar. Dit mogen mannen met model/acteer ervaring zijn. Beginnende mannen, die dit zien als een uitbreiding van hun portfolio, mogen zich ook aanmelden.


Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Leiden

Omschrijving
Het nummer heet Answers. Abee zoekt naar antwoorden in haar relatie, alleen deze krijgt ze niet. Daarom besluit ze weg te gaan bij haar vriend. Dit concept vertellen we middels standbeelden geïnspireerd uit de griekse oudheid, waar de man/vrouw adoratie veelal centraal staat. De scenes met de modellen spelen zich af in een 'galerij'. Hier staan Abee haar exen, allen versteend tot standbeeld, omdat ook zij, letterlijk, vast zaten in de relatie met haar. Deze 4 mannen, waar jij er één van bent, stijlen we in een mix van griekse gedrapeerde kleding met moderne elementen, zoals hoodies, sneakers en sieraden. Het wordt een echte crossover.

We hebben iemand die de styling zal verzorgen. De kleding wordt geregeld door ons. De visagie zal delen van jouw gezicht, nek en je handen airbrushen om het effect te versterken om van jou een standbeeld te maken. Dus niet het hele lichaam.
Diversiteit in huidskleur is voor ons een belangrijke voorwaarde.

We draaien op de dag verschillende wijde shots, waarin we alle modellen te zien zijn.
Daarnaast draaien we verschillende close-ups van alle modellen.

Periode
We draaien 29 november (11:00 - 17:00) op een binnen locatie in Leiden.

Wat bieden wij?
Helaas moeten we met een klein budget werken, waardoor we geen dagprijs kunnen aanbieden. Voor ons is het echt een portfolio project. Reiskosten worden uiteraard wel vergoed! Uitgebreide catering is aanwezig!

Bij ons op de set wordt er rekening gehouden met Covid-19. Zo hebben wij een beperkt aantal mensen op de set, dragen wij mondkapjes en hanteren wij 1,5 meter afstand.

Reageren / meer informatie
Heb je interesse en ben je beschikbaar op 29 november aanstaande, graag een mailtje sturen naar: info@symenhoogesteger.com o.v.v Model videoclip Answers

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video