VACATURE MANNELIJKE ACTEUR 45-70 GEZOCHT SPORTFILM NOBODY!

 Een korte thriller van Hogeschool Saxion voor de minor Audiovisuele Storyteling over een introverte strikte lijkschouwer die op zijn werk komt om een nieuw lichaam op te baren. Het lichaam begint subtiele hinten van leven te vertonen, wat de lijkschouwer van slag maakt. De lijkschouwer komt voor een keuze te staan, blijft hij zijn werk schematisch uitvoeren of gaat hij deze ontdekking melden?


Type
studentenproductie

Lokatie
Enschede

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een niet te slanke (ervaren) acteur tussen de 45-70 jaar oud met een baard. Het karakter in de film typeert zich doordat hij zijn werk precies volgens zijn lijstje uitvoert. Hij is slecht met sociale contacten en houdt niet van verandering. De acteur moet kunnen acteren met een geconcentreerde blik, zoals horlogemakers die hebben bij hun werk, het liefst met een bril op. Het uitvoeren van de werkzaamheden van de lijkschouwer moeten er bedachtzaam en precies uitzien. Wanneer hij tot een verrassende ontdekking komt moet zijn reactie eerder bedenkelijk zijn dan verbaasd.

Voor de aanmelding vragen wij een kort filmpje op te sturen aan de hand van de korte omschrijving van de film. De selectie zal, voor zover mogelijk, via de ingezonden video’s verricht worden. Tijdens de opnames worden de coronamaatregelen zorgvuldig in achtgenomen.

Periode
Circa 3 dagen. Vanaf maandag 14 december a.s.

Wat bieden wij?
Wij bieden een mooie ervaring en reiskostenvergoeding en volledige verzorging op set tijdens draaidagen.

Reageren / meer informatie
De film is bedoeld om op portfolio’s te worden gezet en eventueel te worden ingezonden naar filmfestivals. Het is niet bedoeld voor commercieel gebruik.

Voor aanmelding of vragen mail naar: casting@nobodyshortfilm.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video