ACTEURS GEZOCHT KORTE FILM DFA 'SNITCHES GET STITCHES'

 Het verhaal gaat over John. John is lid van een criminele bende en krijgt van zijn baas de opdracht om zijn voormalig bendelid/beste vriend Maarten op te sporen en om te leggen, omdat hij informatie heeft doorgespeeld aan de politie. De baas vertrouwd John echter niet en stuurt Samil achter hem aan om hem in de gaten te houden. Tijdens John's zoektocht komt hij langs een detective Heleen, die weet waar Maarten zich bevind. Zij laat zich niet zo makkelijk overhalen, maar met hulp van Samil komen ze achter de locatie van Maarten. Als John, Maarten aan de telefoon spreekt begint hij twijfels te krijgen en moet hij een keuze tussen zijn beste vriend en de bende maken. Hij kiest voor zijn beste vriend, maar dat ziet Samil niet zitten.


Type
studentenproductie

Lokatie
Amsterdam/Wijdenes/Lienden

Omschrijving
We zijn op zoek naar 5 acteurs en actrices.

JOHN (hoofdpersoon)
John is een timide persoon. Hij is al een lange tijd lid van een criminele bende en voelt zich daar thuis.
Hij is echter niet een gewelddadig type en blijft altijd uit de buurt van gewelddadige situaties. Als hij daar wel in terecht komt dan weet hij vaak niet wat hij moet doen. John krijgt twijfels aan de bende als hij de opdracht krijgt om zijn beste vriend te vermoorden en moet dan ook een keuze maken.

(leeftijd 23-26)

SAMIL (antagonist)
Samil is een mysterieus karakter. Zo draagt hij altijd een donkere zonnebril, een masker en een hoed om littekens op zijn gezicht te verbergen. Omdat je tijdens de film niet ziet wat hij met zijn ogen en mond doet is het belangrijk dat hij op een fysieke manier word neergezet. Samil is heel erg loyaal aan de bende en ziet de twijfels bij John groeien. In de film volgt en luistert hij John af, zodat hij kan ingrijpen wanneer dat nodig is. Samil is absoluut niet bang om geweld te gebruiken en als het moet heeft hij geen probleem met moord.

(leeftijd 25-35)

MAARTEN
Maarten is de beste vriend van John. Ze zaten samen in de bende totdat Maarten werd opgepakt. In ruil voor informatie aan de politie werd hij vrijgelaten en in de film woont hij nu ondergedoken in een afgelegen huisje. Maarten is een rustig persoon die vooral voor zichzelf zorgt.

(leeftijd 26-30)

HELEEN
Heleen is een detective en heeft informatie over de huidige verblijfplaats van Maarten. In de film word ze ondervraagt door John. Ze is aanvankelijk argwanend wanneer ze John voor het eerst ziet, maar ze weet goed op hem in te spelen. Bij John laat ze de informatie niet los, maar als Samil het overneemt breekt ze uiteindelijk. Heleen is een slimme vrouw die goed op mensen in kan spelen, ook kan ze een beetje brutaal zijn.

(leeftijd 30-40)

DE BAAS
De baas is een direct type. Hij zegt wat hij moet zeggen en als hij je een opdracht geeft maakt het hem niet uit hoe het word uitgevoerd als je het maar afmaakt. In de film geeft hij John de opdracht om Maarten te vermoorden.

(leeftijd 50-60)

Periode
Er zijn 3 draaidagen tussen 15 februari en 7 maart. De precieze data komt snel.

Wat bieden wij?
Aangezien het een studentenfilm is, is het budget een beetje krap, maar reken er op dat je te eten en drinken krijgt. En als er reiskosten vergoed moeten worden dan kan je daar ook op rekenen.

Reageren / meer informatie
Als je geïnteresseerd bent stuur me dan even een mailtje op pablolavino@gmail.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video