DARE TO FLY, TALENTONWIKKELING COMMERCIAL

 Black Bee Productions is een productiehuis gericht op film en televisie (fictie). De concepten worden ontwikkeld en geproduceerd door jonge makers met als voornaamste doel de jongvolwassene generatie, verfrissende content aan te bieden. Om nieuwe talentvolle filmmakers te stimuleren om daadwerkelijk te gaan maken willen wij een campagne gaan opzetten genaamd ‘Dare to Fly’. Hierin stimuleren wij jong talent om content te gaan maken door te schrijven en regisseren en te starten als filmmaker. Anders dan dat ze via een filmschool in het vak rollen willen wij de nieuwe generatie filmmakers inspireren door te gaan starten met filmen uit enthousiasme en te durven door het daadwerkelijk te doen.


Dare to fly commercial:
George filmt zijn verwoede pogingen zo dicht mogelijk bij het bestaan van een astronaut te komen maar faalt in zijn weg. Ondanks zijn falen blijft hij groot dromen. Er zal ook VFX in voorkomen gedaan door planetX. George kijkt om hoog en ziet (POV vanaf aarde) een raket die door de sterren hemel zweeft. De raket maakt een transitie naar het uitersten van een pen die neer daalt op papier. Een script ligt op zijn bureau boven aan de pagina staat: STAR WARS by George.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Hilversum

Omschrijving
figuranten voor op een schoolplein, mannen tussen de 15 en 18 jaar.

Periode
4 januari

Wat bieden wij?
een hele leuke ervaring! Doordat wij middels deze campagne jong talent willen stimuleren is het heel low budget omdat wij het voor ons zelf en de nieuwe generatie filmmakers doen. Het filmfonds heeft wel bevestigd samen de promotie op te pakken.

Reageren / meer informatie
Mocht het je interessant lijken stuur ons dan even een mailtje! dit kan op figuratie@black-bee.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video