FORSE MAN MET ZELFSPOT GEZOCHT VOOR HUMORISTISCHE PITCHVIDEO

 Voor een nieuw food & lifestyle concept dat in 2021 gelanceerd gaat worden, zijn wij op zoek naar een (semi) forse acteur met een gezonde dosis zelfspot die de hoofdrol zal gaan spelen in de pitch video. Met deze video zullen investeerders worden aangetrokken om het concept te gaan realiseren. Het concept wordt in deze video op een humoristische wijze met een knipoog uiteengezet. De acteur zal in deze video het concept representeren en daarom zijn wij op zoek naar een hele specifieke look. Reageer daarom ook alleen wanneer je voldoet aan de omschrijving.


Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Hilversum

Omschrijving
Mannelijke blanke man in de speelleeftijd van ca. 30-35 jaar. Hij is minimaal 1,80m met een robuust uiterlijk en (lichte) baardgroei. Een man die niet enorm dik is, maar ook niet enorm afgetraind. Hij moet door kunnen voor iemand van +- 100kg. D.m.v. belichting en het inhouden van zijn buik moeten we een afvalproces kunnen suggereren. Acteur moet daarom ook niet bang zijn zichzelf (deels) bloot te geven op camera.

Periode
Het gaat om twee draaidagen op 14 en 15 januari 2021.

Wat bieden wij?
Omdat wij nog in het proces zitten om investeerders aan te trekken en alles uit eigen zak moeten betalen, kunnen wij helaas geen marktconforme vergoeding bieden. Wel vinden wij dat de acteur een redelijke vergoeding moet krijgen om tevreden op de set te kunnen staan en alles wil geven om het concept te kunnen dragen. Wij bieden €200,- per draaidag + reiskostenvergoeding.
Daarnaast werken we met een professionele crew en high-end apparatuur. Het zal daarom ook een mooi stuk portfolio-materiaal zijn.

Reageren / meer informatie
Herken jij jezelf in de beschrijving en ben je beschikbaar op 14 en 15 januari? Mail dan jouw showreel + twee duidelijke top tot teen foto's zonder shirt (met uitgezette- en ingehouden buik) naar jorn@fleksproductions.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video