KRABMEDIA - STAGE PRODUCTIE & POST-PRODUCTIE

 KrabMedia is per februari 2021 op zoek naar een stagiair online video. Vind jij het leuk om werkervaring op te doen bij ons jonge en dynamische online videobedrijf? Ben je leergierig, creatief en een echte beelddenker? Dan zouden we het leuk vinden als jij ons team komt versterken!


Lokatie
Amsterdam

Omschrijving
KrabMedia is een gecertificeerd leerwerkbedrijf. Sinds 2014 bieden we stageplaatsen aan mbo- en hbo-studenten.KrabMedia is een in Amsterdam gevestigd creatief mediabureau. Wij ontwikkelen foto- en videoproductie campagnes voor bedrijven en organisaties. Wij verzorgen het gehele productieproces van het eerste idee tot de oplevering en verspreiding van de content.

Periode
School periode: Vanaf februari tot juli

Functie eisen / profiel
We zoeken een stagiair, die onze vaste medewerkers komt helpen met de maatwerkvideoproducties voor onze opdrachtgevers. Wij werken met Apple-apparatuur en programma’s uit het Adobe-pakket, zoals Premiere, Photoshop, Illustrator en After Effects. Stagiairs maken kennis met verschillende aspecten in de postproductie. Ook ga je mee op draaidagen en denk je mee tijdens brainstormsessies.

Profiel: creatief, zelfstandig en harde werker.

Werkzaamheden: productie, monteren, filmen, bts-fotografie, vormgeven, animeren en marketing

Opleidingsniveau: Mbo/Hbo

Wat bieden wij?
Een leuke stage in Amsterdam!

Reageren / meer informatie
Reageren: Stuur je cv en motivatie naar info@krabmedia.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video