Acteurs / actrices gezocht voor avontuur, fictie shortfilm

Hallo, mijn naam is Maarten Brans, ik studeer aan de Dutch Filmers Academy Eindhoven. Volgende maand beginnen, als alles meezit, de opnames van mijn film 'Hero'. Een korte avontuur, fictiefilm. Ik zal deze opnemen met een crew van 4 personen.

Type
semi-professionele productie

Lokatie
Den Bosch / Eindhoven

Omschrijving
WIJ ZOEKEN ACTEURS / ACTRICES VOOR DEZE ROLLEN
Arthur: tweede klasser, onzeker
Emma: vwo 6, adrem
Tante Ellen: komt slordig en warrig over
Moeder Lauren: heel precies, gestrest
Bankmedewerker: werkt in de bank op moment van overval

DE FILM IN HET KORT
Protagonist Arthur (15) fietst tijdens onweer naar huis, als zijn camera wordt geraakt door de bliksem. Deze is daarna nog helemaal heel. Thuis geloven zijn moeder Lauren (45) en zus Emma (17) hem niet. Totdat hij een foto maakt van zijn Lego Hero Factory actiefiguur. Er komt bliksem uit de camera, de actiefiguur wordt groot en komt tot leven (dmv greenscreen en stopmotion effecten). De actiefiguur doet precies wat Arthur zegt. De antagonist: tante Ellen (50) die blijft logeren merkt dat op. Ze ziet dat Arthur nog meer actiefiguren heeft. In de nacht pakt ze die stiekem van zijn kamer. Ze bereidt een plan voor om deze op dezelfde manier tot leven te wekken. De volgende dag wil ze met behulp van de actiefiguren de bank overvallen...

Bekijk hier het productieplan en volledige script: https://sites.google.com/view/hero-short-film-2021

Periode
Er zijn 3, misschien 4 opnamedagen in de periode 8 t/m 14 Februari. Een dag in de Dutch filmers academy studio Eindhoven, de andere twee in de omgeving van Den Bosch.

Wat bieden wij?
Wij zoeken mensen die het leuk vinden om te acteren, en zichzelf terug willen zien in een professionele productie. Het is goede ervaring als acteur, en staat mooi op je portfolio.
De crew bestaat uit 4 personen: een regisseur, assistent regisseur, licht en geluidsman en een productie designer. Allemaal student aan de Dutch Filmers Academy.

Uiteindelijk krijg je de film en trailers in 4K op blue-ray of digitaal.

Reageren / meer informatie
Ben jij geschikt voor een van de rollen, of heb je vragen?
Mail mij dan: maartenbransfilms@gmail.com

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video