Acteurs en actrices gezocht voor nieuwe short film.

De 17 jarige Mo belandt in een enorme ruzie met de top van de wereldwijde onderwereld. Wanneer zijn grote liefde gegijzeld wordt door de beruchte wapenhandelaar Rahkim, besluit hij zichzelf te vermannen en een titanenstrijd te voeren om zijn geliefde te redden.

Dat is de short film NO SPANG in een notendop. Voor deze film zijn we opzoek naar jong acteertalent. De film is van het genre actie comedy. Weten of we jou zoeken? Lees gauw verder!

Type
studenten productie

Lokatie
Utrecht en omgeving

Omschrijving
Nico
Is een 18 jarige Nederlandse jongen, de beste vriend van Mo. Hij handelt in wapens, en levert zo de wapens die Mo gebruikt voor zijn eindgevecht. Ook Nico ligt goed in de groep. Hij is populair, en Mo en Nico zijn onafscheidelijk.

Maurits
Is een wat onzekere jongen uit de klas van Mo. Hij is niet echt populair. Hij is goed bevriend met Mon en hoewel de rest van de school hem als sulletje ziet, kijkt Mo daar doorheen. Wanneer hij in zijn klas gegijzeld wordt geeft hij toe, en staat zijn telefoon af aan de gijzelnemer.

Willem
Is ook een vriend van Mo, wordt door de hele school gezien als sulletje, maar Mo mag zijn aparte trekjes juist wel. Verder is hij niet belangrijk voor het verder helpen van het plot.

Periode
Februari 2021 - Mei 2021
De exacte draaidagen worden gepland als alle rollen verdeeld zijn, door middel van een datumprikker. Hier komen we dus uit.

Wat bieden wij?
Reiskostenvergoeding, eten en drinken op de set en een leerzame ervaring.

Reageren / meer informatie
Meer informatie? Neem snel contact met ons op! Dit kan via:
matthieuvandewater2002@outlook.com
06-30717827

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video