GEZOCHT: MANNEN/JONGENS EN MEISJE MET DANSERVARING!

 Hi! Voor een short film als afstudeerproject van de Willem de Kooning zijn wij met spoed op zoek naar mensen met danservaring!


Omschrijving
Achtervolgd door een trauma probeert een jonge vrouw de werkelijkheid te ontvluchten. In een reis naar zelfacceptatie wordt ze zowel met haar dromen als angsten geconfronteerd. De film is een kunstzinnige mix tussen documentaire en fictie, een cinematisch sprookje. Het is een vlucht in de fantasie van de protagonist waarbij dans, muziek en performance een grote rol spelen. In haar reis door haar fantasie volgt de protagonist een kind: haar evenbeeld. De dansers zijn de vertalers van het gevoel van de protagonist.

Type
studentenproductie

Lokatie
Randstad/Veluwe/Dalfsen

Omschrijving
Wie zoeken we?

- 3 mannelijke dansers, in de leeftijd 15-27:
Een natuurlijke uitstraling, we willen graag een diverse groep. Het is vooral belangrijk dat de dansers expressief zijn, professioneel dansniveau is niet nodig maar ervaring wel. Uiteindelijk gaat het om 2 dansscènes op 2 verschillende locaties.

- Meisje met danservaring, leeftijd 7 - 14, niet langer dan 140cm. Blond haar, blauw/grijze ogen. Het gaat om enkele shots en één (slot) dansscène met Blanca, de protagonist.

Periode
Draaidagen: tussen 13-20 mei, precieze datum in overleg. De dansers hebben 2 draaidagen, het kind 1 draaidag.
Locatie: Draaidagen zullen plaatsvinden rondom de Veluwe en Dalfsen. Van tevoren zal er een dansrepetitie plaatsvinden in Den Haag.

Wat bieden wij?
Omdat het een lowbudget studentenproductie is kunnen we helaas geen vergoeding bieden. We zorgen wel voor een fijne samenwerking, mooi beeldmateriaal van jezelf, eten en reiskostenvergoeding. 
We zoeken dus mensen die het leuk vinden om aan een unieke film mee te werken die ook naar filmfestivals gestuurd gaat worden.

Reageren / meer informatie
Voor meer informatie en interesse, stuur ons zsm een berichtje met wat info over jezelf, een foto en je danservaring naar:

wynonabakker@gmail.com

Voor meer informatie kun je onze crowdfunding pagina bekijken, waar meer details staan: gf.me/u/zmkipt

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video