Man van kleur gezocht voor edelfiguratie

Voor een absurdistische videoclip zoeken we een man van kleur voor een komische rol voor Love the System https://www.youtube.com/watch?v=tfMQI0vMOME

Waarom we zo expliciet 'van kleur' gebruiken in het bericht is omdat we eerder 'niet westerse migratieachtergrond' gebruikten en we toch veel witte mannen in de inbox kregen. Onze excuses als u dit onsympathiek aankomt. Ons doel is om een inclusieve representatie van onze samenleving weer te geven in de video's. Vandaar dat we het op deze manier proberen. Tips om het beter te doen zijn heel erg welkom.

Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Amsterdam Noord

Omschrijving
De video die we gaan maken is hoogst absurdistisch. De band is aan het repeteren, tot er een man met een natte rugzak de repetitieruimte instormt. Hij heeft enorme last van zijn maag en gaat naar de grond. Een van de cameramensen, is bezorgt en wilt hem helpen. De man op de grond ligt in een plas van oranje vloeistof dat uit zijn rugzak komt en begint allemaal broodjes en andere etenswaren aan de vrouw te geven. Ook geeft hij haar een hamert en wat spijkers. De vrouw twijfelt even, maar begint dan vastbesloten het eten op de muur te spijkeren. De band speelt vrolijk door. Op een gegeven moment kan een andere cameraman (dit is de rol waar het om draait) zijn nieuwsgierigheid niet inhouden en rent naar de man op de grond. Hij pakt een rietje en drinkt wat van de oranje vloeistof. Ook hij gaat nu naar de grond en begint eten aan de vrouw te geven.

Het hele script zullen we je sturen bij interesse.

Periode
12/13 juni

Wat bieden wij?
Wij bieden een onkostenvergoeding van €50,-

Reageren / meer informatie
info@lovethesystem.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video