HOOFDROL in Het Groene Goud

 Het Groene Goud wordt een komische korte speelfilm: Om de biologische spruitjesboerderij van zijn zweverige moeder te redden van overname door een internationaal misdaadkartel, zet rebel Jesse de experimenten van zijn voor gek verklaarde overgrootmoeder voort om parfum van spruitjes te maken.


Type
professionele productie / lowbudget

Lokatie
Groningen

Omschrijving
Een getalenteerde jonge acteur van 15/16 jaar oud voor Jesse, de hoofdrol, een stoere gast van het platteland met talent voor chemie.

Als casting vragen we acteurs die belangstelling hebben om een zelf een castingvideo te maken en op te sturen. I.v.m. Corona gebeurt dat nu wel wat vaker en het is denken we ook een hele goede oefening voor jonge acteurs. Graag een verborgen videolink van YouTube of Vimeo voor 27 augustus, maar liever eerder, sturen naar makingofdeal@gmail.com (wetransfer kan eventueel ook). In de video van maximaal 2 minuten, liever korter, even voorstellen, naam , leeftijd en woonplaats, acteerervaring en motivatie. De video mag je gewoon met een telefoon opnemen, maar graag ten voeten uit in beeld en ook close (portret).

Toestemming ouders verzorgers is nodig en wellicht ook een dagje vrij van school. We draaien in Groningen en Uithuizen.

Periode
3 t/m 6 september 2021

Wat bieden wij?
De hoofdrol in een toffe korte film. Niet alleen een mooie ervaring, maar naast onkosten ook een kleine financiƫle vergoeding...

Reageren / meer informatie
hier wat meer info over de film: https://www.dealdeserie.nl/afleveringen/het-groene-goud/

de vorige afleveringen, Tour de Force, Het Spijkerpaleis en Eindbaas zijn ook op onze website te bekijken: https://www.dealdeserie.nl/

website filmmaker: https://www.feddehoekstra.org/

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video