Leuke meid gezocht voor 'boerendate' voor videoproductie!

 Voor een videoproductie gericht op boeren, voor het concept SEED2FEED van onze klant KWS, zijn we op zoek naar iemand die voor één of twee scenes de date van een boerenjongen wil spelen (deze is de hoofdpersoon in de video).


Type

professionele productie / lowbudget


Lokatie

Nader te bepalen


Omschrijving

De leeftijd van de boer ligt rond de +/- 20 jaar. We zoeken een jonge vrouw met een vergelijkbare leeftijd met een leuke, frisse uitstraling, die het leuk lijkt om +/- twee scenes op te nemen. Hierin zien we jou als date, wachtend op de boerenjongen. Maar net als hij op het punt staat om weg te gaan gaat een koe bevallen, waardoor jij maar zit te wachten... wanneer komt hij nou? Komt hij überhaupt nog wel? Spoiler alert... uiteindelijk komt hij opdagen ;) Ervaring met acteren is een pré.


Periode

Er is nog geen specifieke datum gepland, maar i.v.m. de staat van de maïsvelden en tijd van het jaar zullen de opnames ergens in de tweede helft van oktober plaatsvinden.


Wat bieden wij?

- Een gezellige opnameochtend/-middag met een leuk team van mensen

- Een nader te bepalen vergoeding + reiskostenvergoeding van 0,19 cent


Reageren / meer informatie

Zie jij jezelf al zitten in dat cafeetje of restaurant, op date, wachtend op die boerenjongen? Stuur dan een mailtje naar casting@zoomworks.nl met daarbij een aantal recente foto's, showreel of ander videomateriaal indien aanwezig, je CV/ervaring en contactgegevens. Wie weet zien we elkaar in oktober!

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video