KANDIDATEN GEZOCHT VOOR TV SERIE

‘Geluk Op Wielen’ is een nieuw, helpend consumentenprogramma dat binnenkort te zien zal zijn op een landelijke tv-zender. In dit programma staan autobezitters centraal die letterlijk niet zonder hun gebruikte auto kunnen om in hun dagelijkse vervoersbehoefte te voorzien.

In het tv programma zie je hoe hun gebruikte auto nog veel langer mee kan gaan, met tegelijkertijd winst voor portemonnee, veiligheid, rijcomfort en milieu!

Type
professionele productie

Lokatie
Nederland. o.a. Geldermalsen, Utrecht

Omschrijving
We zoeken enthousiaste autobezitters met een auto die niet ouder is dan 13 jaar oud.

Dus kan jij niet zonder je auto én wil je zo lang mogelijk kunnen genieten van je auto maar kan jij nog wel wat tips en/of hulp gebruiken om deze veiliger, comfortabeler, zuiniger en schoner te (laten) rijden? Meld je dan aan via de link hieronder!

Alle eventuele aanpassingen die in het kader door het gerenommeerde Geluk Op Wielen expertteam aan jouw auto worden gedaan, zijn erop gericht dat deze nog langer mee kan gaan. De auto wordt veiliger, comfortabeler en milieuvriendelijker. Na afloop is je occasion weer als ‘nieuw’. Daar zijn geen kosten aan verbonden voor jou.

Het enige wat van jou gevraagd wordt als tegenprestatie, is dat het proces gefilmd wordt. Gedurende een paar dagen wordt de auto in de werkplaats gevolgd op camera en gedurende een paar dagen ben jij de hoofdpersoon zodat het voor de kijker volstrekt duidelijk is wie jij bent, wat jouw hulpvraag is en dat jouw auto voor jou echt ‘Geluk Op Wielen’ betekent.

Ook krijg je van het Geluk Op Wielen Expertteam vele tips om je auto nog beter te leren kennen/onderhouden/rijden. Verder maak je met je deelname kans op een geweldige Geluk Op Wielen hoofdprijs! Wat dat is, blijft nog even geheim. Maar vast staat, dat het een prijs is die iedereen wel zou willen winnen met een eigen auto! De filmdagen worden in overleg met jou bepaald. Gedurende de dagen dat je auto weer ‘als nieuw’ wordt gemaakt, mag jij in een vervangende auto rijden. Dit kan zelfs een elektrische [Aiways] zijn indien gewenst. Er wordt gewerkt conform de RIVM richtlijnen rondom Corona. Er zijn, nogmaals, verder geen kosten aan jouw deelname verbonden. Sterker nog, het levert jou juist een enorme kostenbesparing op en een zo goed als nieuwe auto op! Dus, ben jij niet bang voor de camera en kan jouw auto nog wel wat hulp gebruiken... wacht niet langer en mis deze unieke kans niet!

Periode
Ergens in oktober-juli

Wat bieden wij?
Zie hierboven

Reageren / meer informatie
Reageren kan door je aan te melden via www.gelukopwielen.nl
Meer informatie: info@gelukopwielen.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video