Acteurs / Modellen Gezocht

 Voor een commercial ten behoeve van een aanmelding voor de Filmacademie zijn wij op zoek naar 2 mannen en 2 vrouwen in de leeftijd van 18-30 voor een commercial die met drank te maken heeft. Sfeer en gezelligheid staan bij deze commercial voorop, dus wij zijn op zoek naar mensen die losjes zijn, erg van gezelligheid houden en expressief kunnen lachen. Er zal weinig gesproken worden in de commercial.


De draaidagen voor deze commercial zijn zondag 20 en maandag 21 februari 2022 in omgeving Amsterdam. Het zal hierbij gaan om zondag de hele dag en maandag hoogstwaarschijnlijk een halve dag.


Type

professionele productie / lowbudget


Lokatie

Amsterdam


Omschrijving

We zijn op zoek naar 2 mannen en 2 vrouwen in de leeftijdscategorie 18-30 die losjes zijn, erg van gezelligheid houden en expressief kunnen lachen.


Periode

De draaidagen zijn op zondag 20 en maandag 21 februari. Het zal hierbij gaan om zondag een hele dag en maandag hoogstwaarschijnlijk een halve dag.


Wat bieden wij?

Indien gekozen heb je een rol te pakken in onze commercial. Het betreft een rol die veel te zien zal zijn in de commercial.


- De commercial zal dienen als aanmeldfilm voor de Filmacademie. Met jouw hulp help je een jonge en creatieve filmmaker.

- Vergoeding draaidag: reiskosten

- Een leuke sfeer

- Goede catering


Reageren / meer informatie

Bij interesse vragen we je graag om je CV, een paar foto’s en eventueel een showreel.


Je kan mailen naar simonrijn@gmail.com


Noem in de titel van je mail even dat het om een hoofdrol gaat.


Hopelijk tot snel!


Reacties

Populaire posts van deze blog

RTL 4 zoekt Kinderen

Intertoys figuratie gezocht!

Figuranten social video 20-30jr / Extras for social video